Webdesign

Uw website begint met een goed ontwerp want de eerste indruk is het belangrijkst. Weerspiegeld de website uw bedrijf en doelgroep? Zullen uw klanten de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. Een website is een marketinginstrument waar je vandaag de dag niet omheen kunt. Een website moet voldoen aan een goed ontwerp, presentatie, goede werking, praktisch in gebruik, functioneel en vindbaar.

Wij kunnen u hierbij van dienst zijn en de mogelijkheden hierin zijn onbeperkt.

 

Restyling & Onderhoud

Als u al een website heeft is het mogelijk om alleen het ontwerp te veranderen of om een deel te vervangen en (interactieve) functionaliteiten toe te voegen. Ook het onderhouden van een bestaande website behoort tot de mogelijkheden.

 

Cross Browser

Alle ontworpen websites voldoen aan de eisen van het W3C (een organisatie die de webstandaarden voor het World Wide Web ontwerpt, zoals HTML, XHTML, XML en CSS). Programmeren van websites volgens de standaard van het W3C voorkomt problemen in verschillende browsers.

Kijk in onze portfolio naar enkele voorbeelden en laat u overtuigen. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte/gesprek.